У Кропивницькому палала теплотраса, а в Соколівському - шини

  • 26 бер. 2023 12:28
  • 1000
    • Новина У Кропивницькому палала теплотраса, а в Соколівському - шини Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кіровоградська область: за добу, що минула, ліквідовано 37 пожеж, сповіщає Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 37 разів залучались на гасіння пожеж сухої рослинності та сміття, з них двічі спільно з місцевими пожежними командами. 
     
    В Кропивницькому районі виникло 16 пожеж, в Олександрійському районі - 13, у Новоукраїнському районі - 5 пожеж та в Голованівському районі – 3 пожежі. Загальна площа пожеж становить 17,6 га. 
     
     
    Крім того, поблизу с. Соколівка Кропивницького району загасили пожежу 5 м2 автомобільних шин на відкритій місцевості, а на проспекті Перемоги в обласному центрі ліквідовано займання 5 м2 сміття в теплотрасі.
     
    Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальні у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри та пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку закликає вас не випалювати сухостій, торішнє листя та сміття!