Кропивницький і Миколаївський театри домовилися про плідну співпрацю

  • 24 бер. 2023 09:03
  • 318
    • Новина Кропивницький і Миколаївський театри домовилися про плідну співпрацю Ранкове місто. Кропивницький
     
    Театр імені Кропивницького уклав меморандум про співпрацю з миколаївським театром, сповіщає Кіровоградська обласна рада.
     
    Театр імені Кропивницького уклав меморандум про співпрацю з Миколаївським академічним художнім драматичним театром. Про це повідомив директор театру корифеїв В’ячеслав Вандрашек.
    - Напрямки співпраці визначили спільно з директором миколаївського театру Артемом Свистуном. Домовилися про подальший обмін досвідом, постановку спільних вистав та обмінних гастролей. Колективам театрального мистецтва наразі важливо підтримувати один одного і створювати спільні проєкти, - зазначив В’ячеслав Вандрашек.
    Меморандум підписали перед початком вистави «Вільні метелики», яку актори театру корифеїв показали у Миколаєві. 
    - Прем’єра, як і в Кропивницькому, зібрала аншлаг. Гастролі до Миколаєва запланували ще з початку року, знали, що на нас та на виставу «Вільні метелики» чекають. Щиро вдячні миколаївцям за оцінку нашої щоденної роботи, - додав директор театру.
     
    Як уже повідомлялося, у звіті голові обласної ради директор-художній керівник театру В’ячеслав Вандрашек наголосив, що прем’єра вистави «Вільні метелики» зібрала аншлаг і театр корифеїв готує її додаткові покази на березень. Зокрема, вистава відбулася 23 березня на малій сцені.