Кіровоградщина: Cлужба з протидії домашньому насильству проводить рейди в Олександрії

  • 24 бер. 2023 16:23
  • 329
    • Новина Кіровоградщина: Cлужба з протидії домашньому насильству проводить рейди в Олександрії Ранкове місто. Кропивницький
     
    Cлужба з протидії домашньому насильству проводить рейди, сповіщає Олександрійська міська рада.
     
    Спеціалізована служба первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі у співпраці з Нацполіцією, фахівцями служби у справах дітей та міського центру соціальних служб проводять рейди у сім’ях, де зафіксовані факти вчинення насильства.
     
     
    Уже за три місяці цього року до служби надійшло 26 звернень з приводу домашнього  насильства, із них 9 випадків підтвердились.
     
    Під час перевірок із членами сімей проведені профілактичні бесіди та психологічні консультації. Окремих проблемних батьків було попереджено про наслідки за неналежне виконання батьківських обов’язків.
     
    Відповідні рейди із протидії домашнього насильства проводяться систематично. 
     
     
    Нагадаємо, спеціалізована служба надає соціально-психологічні послуги постраждалим від домашнього насильства або насильства за ознакою статі.
     
    Також  фахівці служби надають екстрену психологічну допомогу дітям, які стали свідками або постраждали від домашнього насильства у «зеленій» кімнаті поліції.
     
    Ці послуги безкоштовні, а інформація про постраждалих конфіденційна.
    Якщо ви стали свідком, або постраждали від домашнього насильства, звертайтесь за адресою: пр. Соборний, 59, каб. 402 або за тел. (05235)7-23-88.
     
    Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги тел. (067) 453-77-29.