Кіровоградщина: В Олександрії і Кам'яному Броді горіли житлові будинки

  • 23 бер. 2023 16:01
  • 672
    • Новина Кіровоградщина: В Олександрії і Кам'яному Броді горіли житлові будинки Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом доби, 22-23 березня, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили 11 пожеж різного характеру, сповіщає Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    22 березня о 8:40 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на вул. Б. Хмельницького в Олександрії. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 5 м2 покрівлі приватного житлового будинку. О 09:13 пожежу ліквідували олександрійські вогнеборці. 
     
     
    О 15:56 стало відомо про займання на вул. Шевченка у с. Кам’яний Брід Благовіщенської МТГ. Там сталась пожежа 22 м2 покрівлі та домашніх речей в приватному житловому будинку, яку о 17:05 ліквідовано спільними зусиллями благовіщенських рятувальників та місцевої пожежної команди с. Данилова Балка. 
     
    Крім того, місцеві пожежно-рятувальні підрозділи залучались на гасіння пожеж в екосистемі. 7 таких випадків сталось на території Кропивницького району та по одному випадку на території Олександрійського та Новоукраїнського районів. Загальна площа займань складає 0,149 га.
     
    У всіх випадках загиблих та травмованих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.