Кропивничан запрошують приєднатися до лав ДСНС: є вакансії

  • 23 бер. 2023 16:20
  • 914
    • Новина Кропивничан запрошують приєднатися до лав ДСНС: є вакансії Ранкове місто. Кропивницький
     
    Для подальшого проходження служби на вакантних посадах запрошуються кандидати, сповіщає Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області:
     
    1.Відповідальний виконавець відділення планування та контролю.
     
    Кваліфікаційні вимоги: повна загальна середня освіта, вік до 35 років, досвід роботи в системі «Prozorro» у якості замовника, знання Закону України  «Про публічні закупівлі» та інших нормативно-правових актів відповідного напрямку. 
    Для чоловіків: перебування на військовому обліку та наявність відповідних підтверджувальних документів (військового квитка, тимчасового посвідчення, приписного посвідчення).
     
    2.Фахівці з радіаційного, хімічного та біологічного захисту.
     
    Кваліфікаційні вимоги: вища освіта відповідного напрямку (вчитель хімії-біології, хімії-фізики тощо), вік до 30 років, наявність Державного сертифіката про рівень володіння державною мовою (на рівні вільного володіння).  
     
    Для чоловіків:  перебування на військовому обліку та наявність відповідних підтверджувальних документів (військового квитка, тимчасового посвідчення, приписного посвідчення).
     
    3.Начальник медико-санітарної частини. 
     
    Кваліфікаційні вимоги: вища освіта другого рівня за освітнім ступенем магістра за спеціальністю «Медицина», наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення присвоєння відповідної кваліфікаційної категорії, стаж роботи за фахом не менше 5 років, наявність Державного сертифіката про рівень володіння державною мовою (на рівні вільного володіння). 
     
    4.Начальник аптеки медико-санітарної частини, на період декретної відпустки основного працівника. 
     
    Кваліфікаційні вимоги: вища освіта за спеціальністю «Фармація», стаж роботи за фахом не менше 2 років,  наявність Державного сертифіката про рівень володіння державною мовою (на рівні вільного володіння). Для чоловіків:  перебування на військовому обліку та наявність відповідних підтверджувальних документів (військового квитка, тимчасового посвідчення, приписного посвідчення).
     
    Звертатись у відділення персоналу та соціально-гуманітарної роботи аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Кіровоградській області за адресою: м. Кропивницький, вул. Шевченка, 3. 
     
    Кандидатам при собі мати: 
    •  паспорт
    •  документи про освіту
    •  трудову книжку
    •  для чоловіків: документ про перебування на військовому обліку.