Кропивничанам пропонують опанувати професію бухгалтера

  • 22 бер. 2023 15:41
  • 352
    • Новина Кропивничанам пропонують опанувати професію бухгалтера Ранкове місто. Кропивницький
     
    Швидко, інформативно та по-сучасному! Це про курси цільового призначення від служби зайнятості.
     
    Ви вважаєте, що у короткий термін поглибити свої знання в бухгалтерії неможливо? Державна служба зайнятості переконає вас у зворотному! На базі Одеського центру профтехнічної освіти Державної служби зайнятості будуть проводитися курси цільового призначення за навчальною програмою «Бухгалтерія ФОП (фізичних осіб підприємців)».
     
    Проходження курсів відкриє для вас весь спектр послуг з ведення бухгалтерії приватного підприємця, cepeд яких – специфіка внутрішнього бухгалтерського та податкового обліку, сповіщає Кіровоградський обласний центр зайнятості.
     
    Навчання розпочнеться – 27 березня 2023 року.
     
    Первинні документи, податкові декларації, ведення касових операцій – саме в цьому приватні підприємці потребують якісного супроводу бухгалтера. Пройди курси і стань незамінним фахівцем, якого буде радий мати в штаті роботодавець.
     
    Хочете мати «свіже око», що підкаже яким чином, з огляду на нинішню ситуацію, прийти до ефективного та раціонального ведення бухгалтерії ФОП? Ми на вас чекаємо!
     
    За деталями звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.