В EasyPay запевнили кропивничан, що картки Монобанку працюють

  • 16 бер. 2023 18:33
  • 489
    • Новина В EasyPay запевнили кропивничан, що картки Монобанку працюють Ранкове місто. Кропивницький

    Власники банківських карт Монобанку були надзвичайно збентежені, побачивши, що термінали IBOX перестали працювати. Виявляється, НБУ відкликав ліцензію у IBOX Bank, тепер банк ліквідують, а термінали підключать до іншого банку.

    Людей заспокоїли: можна так само без комісії користатися Easypay та City24. Та 16 березня і ця лафа закінчилася, адже з терміналів EasyPay зник сервіс Monobank. Користувачі почали панікувати.

    Власники мережі пояснили подібну проблему не технічним збоєм, а оновленням програмного забезпечення.

    Відтепер послуга поповнення карток Monobank в мережі терміналів EasyPay по всій Україні отримала новий зручний функціонал.

    - Так, дійсно сервіс Monobank не працював в терміналах EasyPay 16 березня в період з 00:00 до 06:00. Вночі ми запустили оновлення програмного забезпечення мережі по всій Україні, щоб додати новий функціонал в роботу сервісу - ми активували NFC-технологію останнього покоління, яка передає дані зі смартфона на термінал EasyPay. Це значить, що користувач може миттєво авторизуватися в терміналі за допомогою Apple Pay або Google Pay - достатньо просто вибрати картку Monobank для поповнення та піднести до NFC-зчитувача.

    Також ми збільшили ліміт поповнення картки Monobank для авторизованих користувачів до 30 тис. грн без комісії (згідно чинних вимог НБУ до здійснення платежів і переказу коштів та ідентифікації клієнтів). Це важливе оновлення, і ми спеціально проводили його вночі, щоб зробити максимально комфортним для наших користувачів. Сервіс вже працює в оновленому режимі скрізь, тому немає про що перейматись і можна спокійно поповнювати картку, – прокоментував Олексій Авраменко, CEO EasyPay.