Кропивничанам пропонують навчитися керувати безпілотником

  • 16 бер. 2023 11:41
  • 557
    • Новина Кропивничанам пропонують навчитися керувати безпілотником Ранкове місто. Кропивницький
     
    Майбутнє - за дронами! Керувати безпілотником навчають на Полтавщині, сповіщає Кіровоградський обласний центр зайнятості.
     
    Ви знаєте, який спектр можливостей дронів? Він дуже широкий і сфера застосування безпілотних літальних апаратів також різноманітна!
     
    Безперечно, під час повномасштабної війни дрони стали вірними помічниками військових і очима артилерії. Але їх функціонал можна застосувати й в мирному житті: безпілотники широко використовують в археології, картографії, сільському господарстві, лісовому господарстві, будівництві, екології, геодезії та багатьох інших областях. Крім того, окремим напрямком використання дронів - є гонки дронів або, як їх ще називають, дрон рейсинг.
     
    Хочете стати оператором дрона? Вам до нас!
     
    У Полтавському центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості розпочинаються курси цільового призначення за спеціальністю «Основи підготовки оператора БПЛА (дрону)».
     
    Викладачі допоможуть опанувати загальні теоретичні знання та в найкоротші терміни досягнути майстерності в практичному пілотуванні та операторській діяльності на різних моделях БПЛА.
     
    Цікаво? Не зволікайте!
    Початок навчання – 20 березня 2023 року.
    Курси триватимуть – 0,2 місяця.
     
    Деталі у фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.