Казкове дійство за участі ростових ляльок відбулося у Кіровоградській обласній філармонії

  • 14 бер. 2023 14:47
  • 874
    • Новина Казкове дійство за участі ростових ляльок відбулося у Кіровоградській обласній філармонії Ранкове місто. Кропивницький
     
    Казка-притча за участю ростових ляльок “Хай добро перемагає!” була представлена глядачам, що у неділю завітали до концертної зали обласної філармонії.
     
     
    Кумедні домовички у виконанні талановитих акторок Народного шоу-театру молодіжного клубу “Імідж” зуміли організувати глядачів, – здебільшого батьків та вихованців Кіровоградського обласного ЦДЮТ, на підтримку прибулиці принцеси Усмішки та на боротьбу зі злодієм Магом Суму, разом із його прибічниками – Чорним Котом та Чортом.
     
     
     Усмішці допомагали мешканці царства Квітів, Міста Гномів, казкові тварини. Але перемогу над чудовиськом отримали українські козаки за допомогою символів українського народу та його культурних традицій.
     
     
    Загальну атмосферу у залі можна назвати “яскраво позитивною”. Кожен номер підтримувався оваціями. Та і на сцені барв не бракувало. Дизайн костюмів, масок, креативність образів вражали та викликали бурхливі емоції. У фіналі зал стоячи аплодував талановитим вихованцям та їх наставникам.
     
     
    До створення цього інтерактивного дійства долучилися народні художні колективи Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості: 
    •  студія вокального мистецтва “Антарес” (СВМ "Антарес") - художня керівниця Олена Дороганич, хореограф-постановник Світлана Чехун;
    •  хореографічний ансамбль “Час Пік” (Народний художній хореографічний ансамбль "Час пік". Кропивницький) - художня керівниця Заслужена працівниця освіти України Ірина Мурована, хореографи Марина Руденко та Олена Баранова;
    •  шоу-театр молодіжний клуб "Імідж" - художня керівниця Заслужена працівниця освіти України Наталія Долгополова; клас ростових ляльок – Заслужена артистка України Вікторія Ставріаніді-Стогодюк; клас акторської майстерності – Катерина Пузирьова, хореограф Дмитро Шевченко;
    •  авторка сценарію та режисерка-постановниця – Наталія Долгополова.
     
     
    Директорка вистави – Заслужена працівниця освіти України, директорка Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості Ганна Суркова.
     
    Адміністрація обласного ЦДЮТ висловила щиру вдячність директорці Кіровоградській обласної філармонії, Заслуженій працівниці культури України – Наталії Агапєєвій за можливість вихованцям закладу виступати на головній сцені області.
     
    Дитяча філармонія, в рамках якої відбувалася казкова вистава, на чолі з її директором Наталією Сафроновою, підготувала сюрприз для юних акторів.
     
    До початку вистави для усіх глядачів та акторів проводилася дегустація продукції торгової марки натуральних соків прямого віджиму “Радішка” (ТМ «Радішка»), а у фіналі діти отримали від неї солодкі подарунки