8 березня у Кропивницькому зайнявся сарай із дровами

  • 9 бер. 2023 09:26
  • 541
    • Новина 8 березня у Кропивницькому зайнявся сарай із дровами Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом доби, 8-9 березня, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили шість пожеж різного характеру, сповіщає Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    Так, 8 березня о 10:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Валентина Глушка у Кропивницькому. На території приватного домоволодіння виникло загоряння 5 м2 дров та 15 м2 покрівлі господарчої будівлі,  яке об 11:53 загасили бійці 5-ої пожежно-рятувальної частини.
     
     
    Крім того, впродовж доби пожежно-рятувальні підрозділи області здійснили п’ять виїздів на гасіння пожеж сухої рослинності на відкритих територіях. У Кропивницькому районі загасили дві пожежі сухої трави: у с. Богданівка Бобринецької  громади  - на території площею 0,3 га та у с. Веселе Олександрівської громади - 100 м2. У двох населених пунктах Новоукраїнського району ліквідовано аналогічні пожежі на території загальною площею  250 м2.  У Голованівському районі  рятувальники спільно з місцевою пожежною командою с. Кальниболот загасили загоряння  900 м2 торішньої рослинності.
     
    Загиблих та травмованих під час пожеж немає. Причини пожеж встановлюються.