Херсонським захисникам родом з Кіровоградщини передали на передову прапори

  • 6 бер. 2023 11:33
  • 478
    • Новина Херсонським захисникам родом з Кіровоградщини передали на передову прапори Ранкове місто. Кропивницький
     
    Підписаний прапор України передали кропивницьким захисникам на Херсонщину, сповіщає Кропивницька міська рада. 
     
    У всі часи для захисників рідної землі синьо-жовтий стяг був справжнім символом любові до Батьківщини, відданості їй та боротьбі за свободу.
     
    З початком війни на Донбасі українські воїни підняли Державний Прапор України на нову висоту шани й поваги, а з початком повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну глибинний символізм лише посилюється.
     
    І стало вже справжньою традицією передавати на передову нашим захисникам підписані прапори з найщирішими побажаннями перемоги,  що потім нагадують нашим військовим не лише про обов'язок захищати рідну землю, а й стають для них оберегами, проявами вдячності від громади.
     
    Днями зведеному загону  ГУНП в Кіровоградській області, який наразі несе свою службу на звільнених територіях Херсонщини, передали два прапори — державний та області. 
     
     
    Так, від імені громади міста і усієї області синьо-жовтий прапор підписали начальник обласної військової адміністрації Андрій Райкович, заступник міського голови Олександр Мосін, секретар міської ради Олег Колюка.
     
     
     “Кіровоградщина чекає на вас з Перемогою!”, “Рідна земля розквітне! Все буде Україна!”, “Ми вами пишаємося! Переможемо! Кропивницький — з вами!” - такі патріотичні звернення і заклики заповнили полотнище. 
     
    А оскільки це зведений загін усієї області, то й стяг Кіровоградщини вони також отримали. Нехай ці знамена стануть надійними оберегами для наших захисників, які захищають усіх нас!