Кропивницький музей мистецтв потішив фотовиставкою березневих котиків

  • 6 бер. 2023 16:41
  • 650
    • Новина Кропивницький музей мистецтв потішив фотовиставкою березневих котиків Ранкове місто. Кропивницький
     
    За статистикою, 80% людей мають домашніх улюбленців. При цьому, коти займають перше місце від загальної кількості вихованців. Але котики завоювали не тільки реальний світ, вони стали героями всіх соцмереж. Навіть у Музеї мистецтв є своя кішка – Соня.
     
     
    Затишне муркотіння, м’які лапки. Мало хто, байдужий до цих грайливих, ласкавих і дуже розумних тварин. Кішки є справжнім домашнім хижаком. Вони не лише оберігають домівку від гризунів, але і лікують та продовжують життя господарю. Кожен кіт має свій особливий характер. У багатьох країнах існують спеціальні парки для вигулювання котів, а також різні котячі магазини, кафе та готелі, де улюбленця можна поселити на деякий час.
     
    Постарайтеся не тільки потішити своїх вусатих-хвостатих улюбленців, а й зробити добру справу на користь безхатніх тварин: відвідати притулок, погодувати «нічию» кішку біля під’їзду або перерахувати кошти в притулок. 
     
     
    1 березня 2023 року КЗ «Музей мистецтв Кіровоградської обласної ради» презентувало віртуальну фотовиставку «Б/В/ерез/с/неві котики». 
     
    Котячий каламбур або гра слів. Адже у березні ми все більше чуємо та бачимо котиків на вулицях наших міст та сіл. Адже у березні все більше котиків розквітає на гілочках кущів. Народжені у березні, вже у вересні стають самодостатніми та дуже милими пухнастиками. 
     
     
    На світлинах представлені звичайні українські коти та кішки, які були зафотофіксовані художницею Оксаною Віжевською у вересні. Бажаємо усім пухнастикам мати власний дім та свою людину.