Кіровоградщина: Аніматори з Олександрії завітали з виставою до вимушених переселенців

  • 3 бер. 2023 17:47
  • 662
    • Новина Кіровоградщина: Аніматори з Олександрії завітали з виставою до вимушених переселенців Ранкове місто. Кропивницький
     
    Юні волонтери дарують радість дітям з переселених родин, сповіщає Олександрійська міська рада.
     
    Молодіжна волонтерська команда вже кілька місяців активно працює, втілюючи разом з бібліотекарями  проєкт «Простір дієвої молоді», спрямований на розвиток молодіжного волонтерства в місті в рамках Молодіжної Волонтерської програми «З любов’ю до дітей, з Перемогою в серці». 
     
     
    Один з напрямків волонтерської роботи - «Щастя в дарунок» - проведення розважальних програм для іменинників, частіше всього з родин, яких в наше місто привела війна. 
     
    Днями юні волонтери в образі казкових героїв завітали до дітей з родин переселенців, що проживають в одному з гуртожитків міста, та подарували їм веселу розважально-ігрову програму, насичену пригодами та веселощами. Діти отримали позитивні емоції не лише від ігор, а й спілкування з аніматорами.
     
    Захід відбувся в межах програми «Розвиток та підтримка молоді Кіровоградської області в умовах воєнного стану через молодіжні ініціативи та UPSHIFT», яку реалізує ГО Слов'янський культурний центр "Задзеркалля" у партнерстві з Дитячим фондом ООН UNICEF Ukraine.