П'ять котелень у Кропивницькому отримають альтернативне живлення завдяки генераторам

  • 1 бер. 2023 08:10
  • 403
    • Новина П'ять котелень у Кропивницькому отримають альтернативне живлення завдяки генераторам Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом минулого тижня КП “Теплоенергетик” працювало у стабільному режимі. Аварійних відключень електроенергії не було, що дало можливість не зупиняти котельні та забезпечити безперебійне теплопостачання. Це відзначив заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради.
    - На щастя також не було серйозних аварій, через які довелося б припинити подачу тепла споживачам, а з дрібними аваріями працівники підприємства справлялися оперативно, - повідомив Олександр Мосін. – Важливим для підприємства є початок підготовки до нового опалювального сезону, реалізація в обласному центрі нової схеми теплопостачання.  
    Нині КП “Теплоенергетик” опрацьовує питання придбання 5 дизель-генераторів, які забезпечать альтернативним живленням п’ять котелень.
     
    Зокрема, три, які обслуговують обласну лікарню, міську лікарню швидкої медичної допомоги, обласну дитячу лікарню, і котельні на вулиці Шатила та Центральну, сповіщає Кропивницька міська рада.