За минулу добу на Кіровоградщині горіли авто, гараж, меблі й очерет

  • 24 лют. 2023 09:45
  • 550
    • Новина За минулу добу на Кіровоградщині горіли авто, гараж, меблі й очерет Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом доби, 23-24 лютого, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили п’ять пожеж різного характеру, сповіщає Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    Так, 23 лютого о 20:26 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про загоряння автомобіля на вул. Перспективній в Олександрії. На час прибуття рятувальників горіло 0,5 м дротів та повітряного фільтра автомобіля ВАЗ 21103. О 20:34 займання загасили бійці 11-ої пожежно-рятувальної частини.
     
     
    Того ж дня о 23:38 стало відомо про пожежу на вул. Гагаріна у с. Щасливе Попельнастівської територіальної громади Олександрійського району. У приміщенні гаража горіло 25 м2 старих домашніх речей, електроінструменту та легкового автомобіля “Hundai Accent”. Опівночі пожежу було ліквідовано силами олександрійських підрозділів. 
     
    Вже 24 лютого о 3:19 надійшов виклик з території Великосеверинівської громади Кропивницького району. Там на вул.Черемушки у с. Оситняжка виникло займання 5 м2 меблів та домашніх речей у нежитловій будівлі, яке о 4:48 загасили вогнеборці 1-ої та 4-ої пожежно-рятувальних частин.
     
     
    Крім того, впродовж доби пожежно-рятувальні підрозділи області двічі залучались на гасіння пожеж сміття та сухої рослинності на відкритій території. На вул. Богдана Хмельницького у Кропивницькому загасили пожежу 100 м2 очерету та сухої трави та на вул. Січових Стрільців у м. Світловодську Олександрійського району - 300 м2 сміття та сухої трави.
     
    Загиблих та травмованих під час пожеж немає. Причини пожеж встановлюються.