Кіровоградщина: За минулу добу горіли три будинки і зайнявся "Жигуль"

  • 23 лют. 2023 09:32
  • 560
    • Новина Кіровоградщина: За минулу добу горіли три будинки і зайнявся «Жигуль» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом доби, 22-23 лютого, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили п’ять пожеж різного характеру, сповіщає Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    Так, 22 лютого о 6:16 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про займання на  вул. Шевченка у с. Свердликове Новоархангельської громади Голованівського району. Там сталося займання 2 м2 перекриття в приватному житловому будинку, яке о 7:45 загасили спільними зусиллями особового складу 31-ої пожежно-рятувальної частини та вогнеборців місцевої пожежної команди с. Нерубайка.
     
     
    Того ж дня о 15:54 стало відомо про пожежу на вул. Робочій в смт Приютівка Олександрійського району. Там у приватному житловому будинку, що не експлуатується, виникло загоряння 1 м2 домашніх речей, яке о 16:25 загасили бійці 10-ої пожежно-рятувальної частини спільно з місцевою пожежною командою с. Протопопівка.
     
    О 16:58 виклик надійшов з Новомиргорода Новоукраїнського району, де у приватному житловому будинку на вул. Херсонській виникла пожежа 3 м2 домашніх речей. О 19:12 пожежу було ліквідовано силами Новомиргородського підрозділу.
     
    О 19:41 стало відомо про пожежу на вул. Богдана Хмельницького у Знам'янці Кропивницького району. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу в приватному житловому будинку горіло 6 м2 домашніх речей. Вогнеборці 18-ої пожежно-рятувальної частини загасили пожежу о 21:48.
     
    Вже 23 лютого о 5:43 до Служби порятунку надійшло повідомлення про загоряння автомобіля вул. Центральній у с. Нова Осота Олександрівської громади Кропивницького району. На час прибуття  рятувальників горів салон автомобіля ВАЗ 21099 на території приватного домоволодіння. О шостій ранку пожежу було ліквідовано силами олександрівського підрозділу.
     
    Загиблих та травмованих під час пожеж немає. Причини пожеж встановлюються.