Кіровоградщина: В Диківці зайнялася хата, а в Богданівці - нежилий барак

  • 17 лют. 2023 11:07
  • 548
    • Новина Кіровоградщина: В Диківці зайнялася хата, а в Богданівці - нежилий барак Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області залучались на гасіння чотирьох пожеж різного характеру, сповістили в Головному управлінні ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    Так, 16 лютого о 16:56 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на вул. Інгульській в с. Диківка Пантаївської територіальної громади Олександрійського району. На час прибуття рятувальників горіло 30 м2 покрівлі та перекриття одноповерхового житлового будинку, що не експлуатується. Бійці 9-ої пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу  о 18:39.
     
     
    Вже 17 лютого о 01:57 стало відомо про пожежу на вул. Центральній у с. Богданівка Суботцівської територіальної громади Кропивницького району. Там виникло загоряння 150 м2 покрівлі одноповерхового житлового будинку барачного типу, який не експлуатується. Силами вогнеборців 18-ої пожежно-рятувальної частини о 02:50 пожежу було локалізовано.
     
    Крім того, впродовж доби пожежно-рятувальні підрозділи області двічі залучались на гасіння сухої рослинності на відкритій території. У с. Велика Виска Мар'янівської громади Новоукраїнського району загасили загоряння 300 м2 очерету та чагарників, а  біля с. Іванівка Кетрисанівської громади у Кропивницькому районі  - 0,5 га сухої трави.
     
    Загиблих та травмованих під час пожеж немає. Причини пожеж встановлюються.