Мешканцям Кіровоградщини пропонують вакансії з зарплатою до 20 тис. гривень

  • 8 лют. 2023 21:27
  • 591
    • Новина Мешканцям Кіровоградщини пропонують вакансії з зарплатою до 20 тис. гривень Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    Майже 30 вакансій агросфери на Кіровоградщині
     
    На Кіровоградщині станом на 1 лютого 2023 року майже 30 вакансій, які подали роботодавці агросфери, розповіли в Кіровоградському обласному центрі зайнятості.
     
    Роботодавці сільськогосподарської сфери Кіровоградщини пропонують фахівцям за професіями «Тракторист» та «Тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва» заробітну плату у розмірі від мінімальної до 20 000 гривень.
     
    Державна служба зайнятості має можливості підготувати фахівців, у т.ч. й для агросфери, потрібних на підприємствах, шляхом організації професійного навчання, застосовуючи різні форми та види професійного навчання.
     
    Так, наприклад, у лютому на базі Рівненького центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості стартує навчання за професією «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів» (термін навчання – 7,3 міс.)
     
    На базі Одеського центру професійно технічної освіти Державної служби зайнятості у лютому будуть проходити курси цільового призначення за навчальною програмою «Особливості експлуатації сільськогосподарської техніки та тракторів». Наразі формуються групи, навчання для яких стартує 13, 20 та 23 лютого.
     
    Переглянути інші наявні вакансії в регіоні та за його межами можна за допомогою онлайн-помічника на сайті Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Для щоденного отримання інформації про актуальні вакансії за регіоном або галуззю, підписуйтеся на Telegram-канал.