Протягом доби на Кіровоградщині горіло два дахи

  • 6 лют. 2023 09:35
  • 604
    • Новина Протягом доби на Кіровоградщині горіло два дахи Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом 5-6 лютого пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили три пожежі різного характеру, розповіли в Головному управлінні ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    Так, 5 лютого о 06:55 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на вул. Героїв Крут в Долинській Кропивницького району. Там виникло загоряння 28 м2 покрівлі житлового будинку на території приватного домоволодіння. Завдяки оперативним діям долинського підрозділу пожежу ліквідували 08:07.
     
     
    Того ж дня о 19:33 стало відомо про пожежу на вул. Героїв-рятувальників у  Кропивницькому. Там виникло займання 1 м2 сміття у пластиковому контейнері, яке о 19:48 загасили бійці 2-ої пожежно-рятувальної частини.
     
    Вже 6 лютого о 04:17 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу по пров. Музики у Благовіщенському Голованівського району. На час прибуття рятувальників горів 1 м2 дерев'яного перекриття житлового будинку на території приватного домоволодіння. О 04:43 пожежу ліквідували спільним зусиллями бійців 26-ої пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Йосипівка.
     
    Загиблих та травмованих під час пожеж немає. Причини пожеж встановлюються.