"Гончаренко центр" у Кропивницькому проводить уроки малювання, англійської тощо

  • 6 лют. 2023 10:37
  • 603
    • Новина «Гончаренко центр» у Кропивницькому проводить уроки малювання, англійської тощо Ранкове місто. Кропивницький
     
    Освітньо-культурний простір "Гончаренко центр", засновником мережі якого є народний депутат України Олексій Гончаренко, запрошує на заходи у Кропивницькому.
     
    Урок малювання 
     
    Адміністраторка Кропивницького Гончаренко центру Марина Кашлакова раз на два тижні щосереди проводить урок малювання для дорослих. Якщо вам близьке образотворче мистецтво, або ви, навпаки, ніколи не брали у руки олівця, і хотіли б спробувати, вам саме сюди.
     
    Обіцяємо спілкування із цікавими та творчими людьми різного віку та приємну атмосферу. Участь, як завжди, не вимагає великих талантів чи вмінь. Просто приходьте! 
    Коли? Найближче заняття - середа, 8 лютого о 14.00.
     
     Історичний лекторій 
     
    Регіональний центр наукових досліджень запрошує містян на "Історичний лекторій", який відбудеться у Гончаренко центрі. Тема зустрічі щоразу - цікаві та важливі для України і світу події, які відбувалися на території Кіровоградщини, і їхні наслідки, які мають відголос навіть зараз. Спікери - Сергій Мілютін, Борис Шевченко та інші експерти. 
    Коли? У п'ятницю, 10 лютого о 14.00.
     
    Англійський розмовний клуб 
     
    Ви знаєте англійську мову на рівні розмовної, але не маєте, де і з ким поспілкуватися іноземною?! Пропонуємо об'єднати приємне з корисним! Гончаренко Центр запрошує дорослих у клуб “It’s English o’clock!”. Все, що вам потрібно, - це гарний настрій і базове вміння говорити англійською мовою. Будемо спілкуватися іноземною! 
    Коли? Щоп'ятниці о 18.00.
     
    Суботній кіноклуб 
     
    Гончаренко центр запрошує містян до кіноклубу, що названий на честь Альбуса Северуса Поттера. Дивимось хороше кіно у гарній компанії, обговорюємо та ділимось враженнями! Веде та модерує засідання кіноклубу - журналіст, критик та викладач Дмитро Шульга, підбираючи небанальні та цікаві фільми, котрі викликають враження, думки, емоції та дискусії серед глядачів і глядачок. 
    Коли? У суботу, 18 лютого - о 12.00 
     
    Ви можете зробити будь-який внесок - 5,10, 20, 50, 100 доларів на місяць - щоб ми могли підтримувати українську армію. Деталі дізнавайтеся на платформі "Патреон".
     
    Участь у всіх заходах - безкоштовна! Адреса: вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх, місто Кропивницький (Кіровоградська область).