Електрощиток зайнявся у під'їзді 9-поверхівки на Героїв України в Кропивницькому

  • 3 лют. 2023 10:19
  • 652
    • Новина Електрощиток зайнявся у під'їзді 9-поверхівки на Героїв України в Кропивницькому Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили три пожежі різного характеру, сповістили в Головному управлінні ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    Так, 2 лютого о 08:32 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на вул. Героїв України у м. Кропивницькому. Там виникло загоряння електролічильників в електрощитовій на першому поверсі 9-поверхового житлового будинку, яке о 08:50 загасили бійці кропивницького підрозділу.
     
     
    О 16:07 стало відомо про пожежу на вул. Магістральній в смт Пантаївка Олександрійського району. На час прибуття рятувальників горіло 20 м2  сухої трави на відкритій території. Силами олександрійського підрозділу пожежу було ліквідовано о 16:32.
     
    Вже 3 лютого о 03:46 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вул. Центральній в смт Нова Прага Олександрійського району. Там виникла пожежа 1 тони сіна на території приватного домоволодіння. О 04:38 пожежу ліквідували спільними зусиллями бійців 8-ої пожежно-рятувальної частини та вогнеборців місцевої пожежної команди смт Нової Праги.
     
    Загиблих та травмованих під час пожеж немає. Причини пожеж встановлюються.