Стало відомо, хто на Кіровоградщині став переможем конкурсу «Учитель року-2023»

  • 2 лют. 2023 20:30
  • 907
    • Новина Стало відомо, хто на Кіровоградщині став переможем конкурсу «Учитель року-2023» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні голова ОВА Андрій Райкович привітав переможців обласного туру XXVІІІ Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2023».
     
     
    Як повідомили в обласному управлінні освіти, загалом Кіровоградщина є одним із лідерів за кількістю переможців: упродовж всіх років конкурсних змагань серед педагогів області 7 переможців, 8 лауреатів та 31 дипломант на Всеукраїнському рівні. Цього року 52 педагоги взяли участь в обласному турі конкурсу.
    - Ви всі – переможці. Бо саме ви виховали націю нескорених, незламних людей, які нині гордо стоять за свободу та незалежність рідної землі. Знаєте, якби мені довелось скласти символічний рейтинг героїв війни, то серед лідерів були б ЗСУ, волонтери і обов’язково освітяни. Бо й на вас лягла велика відповідальність: прихистити десятки тисяч переселенців, допомагати фронту. Водночас виконувати свою головну функцію – навчати дітей. Дистанційно, в укриттях, які самі ж і готували. І пункти незламності також. І часто без світла, і не дуже тепло. Але ви з честю виконуєте свою роботу. За це вам низький уклін і велика подяка, - звернувся до присутніх Андрій Райкович.
     
    Почесне звання «Учитель року-2023» педагоги виборювали у чотирьох номінаціях: "Захист України", "Основи здоров’я", "Початкова освіта" та "Фізична культура".
    12 найкращих педагогів області – фіналісти обласного туру – отримали дипломи за І, ІІ, і ІІІ місця та грошові премії.
    1. У номінації «Захист України» переможцем став Кондратьєв Сергій Володимирович, вчитель Новоукраїнського ліцею «Лідер».
    2. У номінації Основи здоров’я» - Стеблина Тетяна Володимирівна, вчителька «Олександрівського ліцею №2».
    3. У категорії «Початкова освіта» перемогу здобув Панов Дмитро Сергійович, вчитель кропивницького «Ліцею «Максимум».
    4. У номінації «Фізична культура» переможцем став Малик Володимир Юрійович, вчитель «Бобринецького ліцею №2».