На Вокзальній у Кропивницькому пожежу спричинив подовжувач

  • 2 лют. 2023 12:18
  • 871
    • Новина На Вокзальній у Кропивницькому пожежу спричинив подовжувач Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом доби 1-2 лютого пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили п’ять пожеж різного характеру, повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    Так, 1 лютого о 08:13 стало відомо про пожежу на вул. Героїв України у Світловодські Олександрійського району. Там виникло займання 6 м2 сміття в п'ятиповерховій будівлі, що не експлуатується. Загоряння загасили о 08:31 силами вогнеборців 17-ої пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди у Власівці.
     
    Об 11:05 стало відомо про загоряння у п’ятиповерховому житловому будинку на вул. Вокзальна у  Кропивницькому. На час прибуття рятувальників горіло 2 м2 домашніх речей та електричного подовжувача у квартирі на четвертому поверсі. Об 11:37 пожежу загасили бійці 1-го державного пожежно-рятувального загону.
     
     
    Об 11:40 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вул. Винниченка в с. Орлове Голованівського району. Там загорілося 4 м2 домашніх речей та 10 м2 стін господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Завдяки оперативним діям голованівського підрозділу та вогнеборців місцевої пожежної команди с. Покотилове о 12:50 пожежу було ліквідовано.
     
    О 13:41 стало відомо про пожежу на вул. Придніпровській в с. Успенка на території Онуфріївської територіальної громади Олександрійського району. Там сталося займання 20 м2 господарських речей в металевому вагончику, яке о 16:15 загасили бійці 33-ої пожежно-рятувальної частини.
     
    О 16:52 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вул. Новослобідській у м. Кропивницькому. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіли домашні речі та електроприлади площею 3 м2 у надвірній споруді на території приватного домоволодіння. Бійці 1-го державного пожежно-рятувального загону загасили загоряння о 18:05.