Кіровоградщина: Побузькі «Кукурудзяні пончики» прорвалися в десятку кращих

  • 2 лют. 2023 07:34
  • 554
    • Новина Кіровоградщина: Побузькі «Кукурудзяні пончики» прорвалися в десятку кращих Ранкове місто. Кропивницький
     
    Команда з Побузької громади «Кукурудзяні пончики» у складі Катерини Гаврищук, Валерії Бойко, Давида Леся та Владислава Бондаренка взяла участь в програмі від Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) «UPSHIFT», в якій вже подали свої проєкти понад 300 команд Кіровоградської області, розповіли в Побузькій селищній раді.
     
    В період з 26.08.2022 року по 29.01.2023 року UPSHIFT – це програма, що дозволяє підліткам та молоді пропонувати та втілювати інноваційні рішення для актуальних проблем у школі, громаді, місті тощо на основі підходу Human Centered Design (дизайн, орієнтований на людину).
     
     
    «Кукурудзяні пончики» потрапили до десятки найкращих команд 6 хвилі програми «UPSHIFT» у Кіровоградській області та пройшли до boot camp у місті Кропивницький.
     
    Команда з Побузької громади представила проєкт, який спрямований на покращення життя молоді в Побузькій громаді та отримала можливість залучити фінансування на його втілення від Дитячого Фонду ЮНІСЕФ. Вдячні за сприяння Побузькій селищній раді та відділу ОКМС Побузької селищної ради.
     
    Молодіжна інноваційна програма UPSHIFT проводиться в рамках програми  “Розвиток та підтримка молоді  Кіровоградської області в умовах воєнного стану через молодіжні ініціативи та UPSHIFT”, яку втілює громадська організація «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля» у партнерстві з Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ).