Кропивничан запрошують опанувати професію з гарантованим працевлаштуванням

  • 2 лют. 2023 10:10
  • 709
    • Новина Кропивничан запрошують опанувати професію з гарантованим працевлаштуванням Ранкове місто. Кропивницький
     
    Державна служба зайнятості організовує професійне навчання за професією «Продавець непродовольчих товарів» - професія, яка у всі часи має попит на сучасному ринку праці.
     
    Досвідчені майстри виробничого навчання та викладачі Сумського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості поділяться своїми знаннями, навичками та досвідом, а також розкриють для вас цю професію зовсім з іншого боку та сферу застосування набутих знань, запевнили в Кіровоградському обласному центрі зайнятості.
     
    Зважаючи на те, що професійне навчання організовується на потреби ринку праці – працевлаштування вам гарантоване.
     
    Початок навчання – 07 лютого 2023 року.
    Термін навчання – 5,1 міс.
     
    Для зареєстрованих безробітних професійне навчання здійснюється безоплатно коштом Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Зацікавила пропозиція? За деталями звертайтеся до фахівців відділу активних програм зайнятості Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. 0 (522) 321 328 або до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.
     
    Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у лютому 2023 року.