Кіровоградщина: У під'їзді будинку в Новомиргороді хтось підпалив макулатуру

  • 31 січ. 2023 10:18
  • 569
    • Новина Кіровоградщина: У під'їзді будинку в Новомиргороді хтось підпалив макулатуру Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили чотири пожежі різного характеру, сповістили в Головному управлінні ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    Так, 30 січня о 05:18 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вул. Молодіжна в Лебединому на території Устинівської територіальної громади  Кропивницького району. На час прибуття рятувальників було встановлено, що горить  6 м2 покрівлі літньої кухні в приватному домоволодінні. Силами устинівського підрозділу займання загасили о 06:37.
     
     
    О 21:49 стало відомо про пожежу у п’ятиповерховому житловому будинку на вул. Андрія Гурічева у Новомиргороді Новоукраїнського району. Там виникло займання 3 м2 макулатури в під’їзді на 1-му поверсі, яке о 22:20 загасили  бійці 25-ої пожежно-рятувальної частини.
     
     
    Крім того, двічі впродовж доби пожежно-рятувальні підрозділи залучалися на гасіння пожеж сухої трави на відкритій території. На вул. Захисників України в Світловодську сталося загоряння на площі 600 м2, а у с. Головківка Олександрійського району – 300 м2. Завдяки оперативним діям пожежно-рятувальних підрозділів пожежі були ліквідовані. 
     
    Загиблих та травмованих під час пожеж немає. Причини пожеж встановлюються.