Кіровоградщина: хазяї у Березівці позбулився у вогні цілої тонни сіна

  • 30 січ. 2023 12:24
  • 460
    • Новина Кіровоградщина: хазяї у Березівці позбулився у вогні цілої тонни сіна Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили шість пожеж різного характеру, розповіли в Головному управлінні ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    Так, 29 січня о 07:36 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у п’ятиповерхівці на вул. Василя Нікітіна. На час прибуття пожежно-рятувального підрозділу вогнем було охоплено 9 м2 домашніх речей у квартирі на першому поверсі. О 08:06 займання загасили бійці 1-го пожежно-рятувального загону.
     
     
    О 09:05 стало відомо про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Зеленій у Власівці на території Світловодської територіальної громади Олександрійського району. Там сталося займання 40 м2 покрівлі господарської споруди, яке загасили бійці 17-ї пожежно-рятувальної частини  спільно з вогнеборцями місцевої пожежної команди о 10:05.
     
    О 19:58 стало відомо про пожежу на вул. Садова Березівці на території Приютівської територіальної громади Олександрійського району. Там виникло займання 1 тонни сіна на території приватного домоволодіння. Силами олександрійських пожежників спільно з бійцями місцевої пожежної команди вогонь приборкали о 21:16.
     
     
    Крім того, впродовж доби пожежно-рятувальні підрозділи тричі залучались на гасіння пожеж на відкритій території. На вул. Виниченка в смт Олександрівка Кропивницького району горіло 400 м2 сухої трави. У  Кропивницькому на вул. Степана Чобану вогнем було охоплено територію площею 250 м2 та у с. Миколаївка Новомиргородської громади Новоукраїнського району займання сталося на території площею 0,7 га. Завдяки оперативним діям бійців пожежно-рятувальних підрозділів спільно з вогнеборцями місцевих пожежних команд пожежі були ліквідовані.
     
    Загиблих та травмованих під час пожеж немає. Причини пожеж встановлюються.