Кіровоградська обл.: У Знам'янці Героя-захисника нагородили орденом посмертно

  • 30 січ. 2023 18:15
  • 555
    • Новина Кіровоградська обл.: У Знам'янці Героя-захисника нагородили орденом посмертно Ранкове місто. Кропивницький
     
    На засіданні чергової тридцять сьомої сесії Знам’янської міської ради було вручено нагороду військовослужбовцю  -  Орден «За мужність ІІІ ступеня», сповістили в Знам’янській міській раді Кропивницького району Кіровоградської області.
     
    Почесну місію по врученню державної нагороди військовослужбовця, який загинув захищаючи наше майбутнє та незалежність нашої держави, взяв на себе міський голова Володимир Сокирко разом з в.о. начальника І відділу Кропивницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрієм  Іващенком. 
     
     
    За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі,  згідно  з указом Президента України від 22.05.2022 року №358 орденом "За мужність ІІІ ступеню" нагороджений Будюк В’ячеслав Олександрович  (посмертно). Орден   вручено сестрі – Анастасії Сергіївні Будюк.
    - Будюк В’ячеслав Олександрович був призваний на військову службу 01.03.2022 року  по  мобілізації, 15 квітня  загинув  Український  Воїн, який  з гордістю та честю захищав  рідну землю від ворога. В’ячеслав  Будюк  став захисником не лише своїх дітей, а й всієї України. Вічна пам’ять і шана Герою - В’ячеславу, - сказав Володимир Феліксович. - Доземний уклін та шана нашому воїну, який нас захищав і вічна пам’ять тим, хто загинув на полі бою. Ми в боргу перед нашими ЗСУ. Перемога буде за нами.