Кіровоградщина: В Олександрії боксери-професіонали помірялися силами

  • 28 січ. 2023 18:32
  • 677
    • Новина Кіровоградщина: В Олександрії боксери-професіонали помірялися силами Ранкове місто. Кропивницький
     
    28 січня за підтримки міської влади, відділу молоді та спорту на базі дитячо-юнацької спортивної школи №2 проходить традиційний XI Всеукраїнський турнір із професійного боксу, присвячений пам’яті Олексія Скічка, розповіли в Олександрійській міській раді. 
     
     
    Організаторами змагань виступили його сини: Дмитро, Юрій та Олексій Скічки, а також Федерація професійного боксу України. На турнір із боксу завітав міський голова Сергій Кузьменко:
     
    - Приємно бачити багато молодих людей, які приїхали до нас із різних міст України на турнір із боксу. Хочу подякувати синам Олексія Скічка за добру традицію, яку вони  започаткували і підтримували в усі часи, любов до спорту, до рідного міста. Сьогодні ми маємо згуртувати всі зусилля, щоб підтримати наших воїнів, армію, підтримати і захистити Україну», - сказав очільник міста. Сергій Кузьменко подякував усім учасникам, побажав їм вдалих виступів та перемог.
     
    Також перед присутніми виступили син Олексія Скічка – Юрій Скічко та головний суддя змагань, старший тренер Кіровоградської області – Віктор Саласенко.
     
    У турнірі беруть участь 90 боксерів віком від 9 до 25 років з міст Кременчука, Кропивницького, Світловодська, Знам’янки, Павлиша, Олександрії та села Попельнастого. 
     
     
    Олександрійську громаду представляють вихованці відділення боксу ДЮСШ №2 та ПСК "Захист".
     
    Нагадаємо, що турнір був започаткований одинадцять років тому і має ім’я Олексія Скічка – міського голови Олександрії двох каденцій: 1990-1994 та 2006-2010 років.
    Крім політичної діяльності Олексій Скічко активно займався спортом, був кандидатом у майстри спорту, неодноразовим чемпіоном України.
     
     
    Змагання традиційно присвячені до дня народження Олексія Скічка – 27 січня.