Кропивниччина: В Олександрії під час пожежі врятували 57-річного чоловіка

  • 28 січ. 2023 11:40
  • 618
    • Новина Кропивниччина: В Олександрії під час пожежі врятували 57-річного чоловіка Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС у Кіровоградській області чотири рази залучались на гасіння пожеж різного характеру, сповістили в Головному управлінні ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    Так, о 15:13 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вул. Шевченка в Олександрії. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу у приватному житловому будинку зайнялось 5 м2 домашніх речей. Під час гасіння пожежі рятувальники врятували 57-річного власника помешкання. Загасили займання о 15:45. 
     
     
    Цього ж дня олександрівські рятувальники загасили пожежу 20 м2 сухої трави  на відкритій території на вул. Тясминській в Олександрівці Кропивницького району.
     
    О 21:55 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу господарчої споруди на території приватного домоволодіння по вул. Степовій в Помічній. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 24 м2 покрівлі літньої кухні. Добровеличківські вогнеборці загасили пожежу о 23:50. 
     
    Вже 28 січня о 00:30  загорілась покрівля господарчої споруди на території приватного домоволодіння на пров. Зарічному у Малій Висці Новоукраїнського району. Пожежу загальною площею 5 м2 маловисківські рятувальники загасили о 01:02.
     
    В усіх випадках травмованих чи загиблих не виявлено. Причини пожеж з’ясовуються.