Кіровоградський обласний ДЮЦ отримав від UNICEF мільйон гривень підтримки

  • 28 січ. 2023 07:22
  • 590
    • Новина Кіровоградський обласний ДЮЦ отримав від UNICEF мільйон гривень підтримки Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сучасний молодіжний центр облаштовує обласний ДЮЦ за підтримки дитячого фонду ООН - UNICEF в рамках програми «Підтримка молоді Кіровоградської області», яку реалізує громадська організація «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля». Про це повідомила директорка ДЮЦ Ганна Суркова. 
     
    За її словами, центр матиме чотири локації, цікаві для молоді різного віку.
     
    - Насамперед, це коворкінг, де молодь зможе прийти і попрацювати. Ми гарантуємо зі свого боку робоче місце, стабільний інтернет – для цього нам подарували  Starlink. Друга локація – ігрова. Третя – освітня. Ми готуємо гарний майданчик для проведення різних тренінгів. І четверта – зі сценою, для проведення заходів, – розповіла директорка ДЮЦ.
     
    Ганна Суркова також додала, координуватиме роботу молодіжного центру Юрій Тушевський.
     
    - Для нас надзвичайно важлива така співпраця і підтримка гуманітарних місій і проєктів. Зараз ми значну роботу проводимо, щоб допомогти вихованцям подолати стрес через війну. Спеціалісти стикаються з різними наслідками. Молодіжний центр розширить наші можливості в роботі з дітьми, – зазначила очільниця закладу.
     
    Загальна вартість проєкту – понад мільйон гривень. 
     
    - Це кошти наших донорів. Проєкт також створений за фінансової підтримки Іспанського агентства з міжнародного співробітництва в галузі розвитку, – підкреслила Ганна Суркова.