У Кропивницькому й Олександрії сьогодні прощаються з захисниками-героями

  • 26 січ. 2023 11:30
  • 713
    • Новина У Кропивницькому й Олександрії сьогодні прощаються з захисниками-героями Ранкове місто. Кропивницький
     
    У четвер, 26 січня, Кропивницький попрощався з земляком - Героєм молодшим сержантом Олександром Цвігуном. Поховали захисника на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища.
     
    - Служив у кримінально-виконавчій службі, був офіцером, майором. Звільнився і пішов воювати в АТО рядовим, вирішив залишитися в лавах ЗСУ. Був хорошою, світлою, життєрадісною людиною, мудрим керівником. Ми разом працювали, їздили у відрядження, доводилося бувати в різних ситуаціях, але Олександр завжди проявляв себе гідно, підтримував, коли було складно. Справжній чоловік і патріот України. Без батька залишилися дві доньки. Важко повірити, що його вже немає з нами, - діляться спогадами друзі і колеги Олександра Цвігуна.   
     
    42-річний старший стрілець, до останньої хвилини залишаючись вірним присязі, загинув 20 січня там, де сьогодні точаться найкровопролитніші бої російсько-української війни — під Бахмутом. 
     
    У Палаці культури "Світлопільський" в Олександрії відбулося прощання з воїном - Максимом Губенком. Поховали бійця на військовому кладовищі. 
    Максим Губенко помер 21 січня в шпиталі у віці 33 років. У нього залишилася мати і троє дітей.
     
     
    Нехай світла пам’ять про Героїв назавжди залишиться в серцях рідних, друзів, колег, бойових побратимів та усіх, хто їх знав.