Кіровоградщина: Учора в Помічній і Кропивницькому заживо згоріли літні жінки

  • 26 січ. 2023 10:43
  • 750
    • Новина Кіровоградщина: Учора в Помічній і Кропивницькому заживо згоріли літні жінки Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили шість  пожеж різного характеру, сповіщає Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    Так, 25 січня о 07:56 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку на вул. Івана Богуна у м. Помічна Новоукраїнського району. На час прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 25 м2 меблів та домашніх речей у житловому будинку. На місці пожежі виявлено тіло загиблої мешканки 1953 року народження. Бійці 16-ої пожежно-рятувальної частини загасили займання о 09:30.
     
    О 09:08 стало відомо про загоряння в одній із квартир на першому поверсі п’ятиповерхівки на вул. В. Гончаренка у м. Кропивницький. Там зайнялося 1 м2 домашніх речей. На місці пожежі виявлено тіло загиблої господарки 1932 року народження. Силами особового складу 1-го державного пожежно-рятувального загону вогонь приборкано о 09:46.
     
     
    О 14:57 того ж дня до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у квартирі на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на вул. Металургів у селищі Нове Кропивницького району. Горіло 30 м2 домашніх речей та меблів. Бійці  1-го державного пожежно-рятувального загону ліквідували пожежу о 15:59.
     
    О 17:42 Служба порятунку отримала повідомлення про загоряння сухого дерева на відкритій території по провулку Павла Дегтяра біля р. Березівка в м. Олександрія. Силами олександрійського підрозділу займання загасили о 18:08.
     
     
    О 23:15 стало відомо про пожежу у квартирі на п’ятому поверсі дев’ятиповерхівки на вул. Садовій м. Олександрія. Там виникло загоряння 1 м2 дивану. Завдяки оперативним діям вогнеборців 11-ої пожежно-рятувальної частини пожежу ліквідовано опівночі та врятовано чоловіка 1958 року народження.
     
    Вже 26 січня о 01:26 до оперативно-диспетчерської служби «101» надійшло повідомлення по займання на території приватного домоволодіння на вул. Артеменка в с. Глодоси Новоукраїнського району. На момент прибуття рятувальників 300 кг соломи було охоплено вогнем, який вдалося приборкати силами новоукраїнського підрозділу о 03:42.
     
    Причини пожеж встановлюються.