Відео забирання до військкомату в Одесі виявилося затриманням підозрюваного у вбивстві

  • 26 січ. 2023 22:50
  • 1660
    • Новина Відео забирання до військкомату в Одесі виявилося затриманням підозрюваного у вбивстві Ранкове місто. Кропивницький
     
    Ось вам ще один яскравий приклад роботи ворожої ІПСО (інформаційно-психологічної операції), розповіли в Патрульній поліції Кіровоградської області.
     
    Нещодавно в багатьох проросійських Telegram-каналах з'явилося чергове відео зради, буцімто одеські патрульні під «дулом» автомата забирають чоловіка до військкомату. Ну що ж, розберімося.
     
    Якщо коротко: відео, на якому патрульні зі зброєю в руках затримують чоловіка, знято 22 січня, проте не в Одесі, а в Миколаєві. І нікого там не забирали до військкомату. А передісторія була така: жінка в істериці зателефонувала в поліцію та повідомила, що її вітчим зарубав чоловіка сокирою. Звучить жахливо, але для патрульних такі виклики не вперше.
     
    Хочу сказати, що хлопці відпрацювали на всі. За лічені хвилини прибули на місце події, затримали п'яного агресивного кривдника, надали домедичну допомогу потерпілому та викликали слідчих. Зробили все, як-то кажуть, як книжка пише.
     
    Словом, подія на відео зовсім не про мобілізацію «під дулом автомата», згодні? Ось саме так і працює вороже ІПСО, щоразу намагається розкачати населення, поширивши чергову зрадоньку, змусити нас панікувати. Але всі ми знаємо, що нічого у них не вийде.