Кіровоградщина: У Світловодську у власному будинку згорів чоловік

  • 24 січ. 2023 11:51
  • 523
    • Новина Кіровоградщина: У Світловодську у власному будинку згорів чоловік Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили три  пожежі різного характеру, сповіщає Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    Так, 23 січня о 05:05 до Служби порятунку надійшло повідомлення про займання легкового автомобіля на трасі М-30 Стрий-Умань-Дніпро-Ізварине біля смт Новоархангельськ Голованівського району. Силами новоархангельського підрозділу пожежу загасили о 05:31.
     
     
    О 07:28 стало відомо про пожежу в приватному житловому будинку на вул. Івана Франка у м. Світловодськ Олександрійського району. На час прибуття пожежно-рятувального підрозділу в одноповерховому житловому будинку горіло 20 м2 домашніх речей. Під час ліквідації пожежі бійцями світловодського підрозділу виявлено тіло загиблого власника будинку 1972 року народження. Пожежу було ліквідовано о 09:50.
     
    Наступного дня о 02:30 стало відомо про пожежу у приватному секторі на вул. Космонавтів у м. Новомиргород Новоукраїнського району. Там сталося займання 80 м2 покрівлі та 5 м2 домашніх речей в одноповерховому приватному житловому будинку.  Завдяки оперативним діям бійців 25-ої пожежно-рятувальної частини пожежу було ліквідовано о  04:13 та врятовано житловий будинок.
     
    Причини пожеж встановлюються.