Кіровоградщина: В Олександрії роздали 4 600 порцій обідів тим, хто потребує допомоги

  • 23 січ. 2023 17:19
  • 615
    • Новина Кіровоградщина: В Олександрії роздали 4 600 порцій обідів тим, хто потребує допомоги Ранкове місто. Кропивницький
     
    У рамках проєкту «Гарячі обіди для вимушених переселенців» виготовлено і роздано 4600 порцій, розповіли в Олександрійській міській раді.
     
    Майже два місяці 115 людей з-поміж ВПО, що нині проживають в Олександрії, отримували безплатні гарячі обіди від місцевого закладу харчування – кафе «РІФ». За час дії проєкту, з 1 грудня 2022 року до 22 січня 2023 року, роздано 4 600 порцій. Для зручності людей усі порції фасувалися в одноразовий посуд.
     
    Серед тих, хто охоплений проєктом, люди вразливих категорій, а саме особи з інвалідністю, багатодітні сім’ї, люди пенсійного віку, одинокі матусі або татусі з дітьми.
     
    Нагадаємо, в Олександрії проєкт «Гаряче харчування для ВПО» реалізує громадська організація Олександрійський гендерний інфоцентр за підтримки французької неурядової міжнародної організації ACTED у партнерстві з Олександрійською міською радою за фінансової підтримки Українського гуманітарного фонду (UHF) – Управління ООН з координації гуманітарних справ (OCHA).