У Кропивницькому зайнялися будинки на Габрахманова і Пляжевій

  • 19 січ. 2023 14:27
  • 1046
    • Новина У Кропивницькому зайнялися будинки на Габрахманова і Пляжевій Ранкове місто. Кропивницький

    Протягом доби 18-19 січня пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили сім пожеж різного характеру, сповістили в Головному управлінні ДСНС України у Кіровоградській області.

    Так, 18 січня о 12:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному секторі на вулиці Габдрахманова у Кропивницькому. На час прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 8 м3 дров та 20 м2 господарської будівлі на території приватного домоволодіння.  Завдяки професійним діям рятувальників пожежу було ліквідовано о 13:29 та врятовано флігель.

    Того ж дня у Новомиргороді Новоукраїнського району виникла пожежа у приватному будинку на вулиці Оболенського. Горіло 10 м2 димаря та дерев'яного дранкування покрівлі житлового будинку. Вогнеборцями 25-ої пожежно-рятувальної частини оперативно ліквідовано займання та врятовано будівлю.

     

    Вже 19 січня о 00:35 стало відомо про займання у приватному будинку на вулиці Пляжевій у Кропивницькому. Там виникла пожежа 2 м2 домашніх речей, яку було ліквідовано о 01:52 силами особового складу підрозділів 1-го державного пожежно-рятувального загону.

    Крім того, впродовж доби пожежно-рятувальні підрозділи здійснили три виїзди на гасіння сміття у пластикових контейнерах, розташованих у житлових секторах м. Кропивницький.

    Олександрійським підрозділом ліквідовано займання 20 м2 сміття на відкритій території на вулиці Соборній районного центру.