Безробітних Кіровоградщини запрошують опанувати професію офіціанта

  • 19 січ. 2023 06:22
  • 390
    • Новина Безробітних Кіровоградщини запрошують опанувати професію офіціанта Ранкове місто. Кропивницький
     
    Державна служба зайнятості організовує професійне навчання за професією «Офіціант». Опанувати спеціальність, відточити майстерність та отримати путівку у нове професійне життя вам допоможуть викладачі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.
     
    Термін навчання: 5 місяців.
     
    Початок занять: 23 січня 2023 року.
     
    Якщо ви активна, відкрита, уважна та комунікабельна особистість і вас цікавить сфера готельно-ресторанного бізнесу, пропонуємо вам стати кваліфікованим офіціантом.
    Є бажання опанувати нову професію? За деталями навчання звертайтеся до фахівців відділу активних програм зайнятості Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. 0 (522) 321 328 або до філій обласного центру зайнятості чи їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.
     
     
    Довідково. Для зареєстрованих безробітних, зокрема Кіровоградщини, професійне навчання здійснюється безоплатно коштом Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у січні 2023 року. Наш Telegram-канал