Кіровоградщина: В Новоукраїнці нападника затримали на гарячому

  • 18 січ. 2023 23:41
  • 574
    • Новина Кіровоградщина: В Новоукраїнці нападника затримали на гарячому Ранкове місто. Кропивницький
     
    До Новоукраїнського районного відділу поліції вночі надійшло повідомлення від місцевих жителів. Громадяни розповіли, що в одному з приватних будинків чули дзвін розбитого вікна.
     
    За вказаною адресою терміново виїхали співробітники сектору реагування патрульної поліції територіального підрозділу. Інформація знайшла підтвердження. Надалі під час відпрацювання населеного пункту поліцейські виявили розбиту шибку ще в одному будинку.
     
    Під час огляду місця події правоохоронці через вікно побачили невідомого чоловіка, який вчиняв протиправні дії відносно 87-річної власниці помешкання. Зловмисником виявився 30-річний уродженець Луганської області, який проник до оселі, побив жінку, погрожував ножем і вимагав віддати наявні грошові кошти.
     
    На місце пригоди було викликано слідчо-оперативну групу Новоукраїнського районного відділу поліції. Поліцейські продовжують розслідування кримінального провадження за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій». Громадянина затримано в порядку ст. 208 КПК та повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.
     
    Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна.