Кіровоградщина: Суха трава горіла в Олександрії і авто - в Компаніївці

  • 16 січ. 2023 11:22
  • 620
    • Новина Кіровоградщина: Суха трава горіла в Олександрії і авто - в Компаніївці Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом доби 15-16 січня пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили 7 пожеж різного характеру, сповіщає Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    Так, 15 січня о 07:08 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у двоповерховому житловому будинку на вулиці Польовій у Кропивницькому. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 6 м2 покрівлі. О 08:15 пожежу було ліквідовано силами особового складу 1-ої пожежно-рятувальної частини.
     
     
    Того ж дня силами Кропивницьких пожежно-рятувальних підрозділів двічі ліквідовано пожежі у дев’ятиповерхових житлових будинках в обласному центрі.  У підвальному приміщенні житлового будинку на вулиці Вокзальній загасили пожежу 10 м2 сміття. Також ліквідовано займання 3 м2 домашніх речей та побутових приладів у квартирі на другому поверсі у багатоповерхівці на вулиці Героїв-рятувальників.
     
    О 12:15 стало відомо про пожежу легкового автомобіля ВАЗ 2107, що сталася у Кропивницькому районі за межами Компаніївки. О 12:35 пожежу загасили бійці 28-ої пожежно-рятувальної частини. 
     
    Крім того, 15 січня пожежно-рятувальні підрозділи двічі залучалися на гасіння сухої трави на відкритій території: горіло на ділянках розміром 600 м2 та 200 м2 у Олександрії та в Олександрійському районі на території Світловодської територіальної громади.
     
    Загиблих та травмованих під час пожеж немає. Причини пожеж встановлюються.