Кіровоградщина: У Світловодську переселенці взялися впорядковувати місто

  • 15 січ. 2023 16:20
  • 1537
    • Новина Кіровоградщина: У Світловодську переселенці взялися впорядковувати місто Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Світловодську внутрішньо переміщені особи продовжують приводити до ладу місто завдяки проєкту “Cash for work Ukraine”. Переселенці, які наразі беруть участь у проєкті, виконують вагомий перелік роботи, а саме: роботи у дитячій школі мистецтв, міському палаці культури, управлінні та центральній бібліотеці, розповіли в Світловодській міській територіальній громаді.
     
     
    1. Дитяча школа мистецтв: облаштування укриття (прибирання сміття, вивіз сміття, ґрунтовка і побілка стель, утеплення вікон, ремонт дверей, фарбування труб і вікон, вирівнювання та облаштування підлоги, ремонт стільців, встановлення додаткового освітлення), закриття вікон ззовні мішками з піском, роботи в приміщенні (підготовка до фарбування та фарбування дверей, косметичний ремонт зовнішніх дверей металевим профілем), ремонт розподільчого бочка на покрівлі, косметичний ремонт скла у вікнах.
    2. Міський палац культури: прибирання приміщення, пересадка квітів, сортування гуманітарного одягу та взуття для ВПО, по закінченні основних робіт – допомога волонтерам.
    3. Управління: прибирання приміщень, підготовка вікон і дверей до фарбування, ремонт меблів.
    4. Центральна міська бібліотека: робота з книжковим фондом (підготовка списання російськомовної літератури в рамках актуалізації бібліотечного фонду у зв'язку з агресією рф), прибирання приміщень у зв'язку з відпусткою основного працівника, прибирання прилеглої території, підготовка приміщення до заходів щодо проєкту від ЮНІСЕФ, підготовка приміщень до ремонту.
     
    Висловлюємо подяку нашим польським партнерам та внутрішньо переміщеним особам за готовність вкласти частинку себе в розвиток громади.