Коли врешті кропивничани дочекаються води в кранах

  • 12 січ. 2023 18:24
  • 658
    • Новина Коли врешті кропивничани дочекаються води в кранах Ранкове місто. Кропивницький
     
    Вчора, 11 січня, на водогоні ОКВП "Дніпро - Кіровоград" сталася аварія. Як повідомила очільниця водоканалу Валентина Давидчук, до 6 години ранку вода подавалась в усі мікрорайони міста зі зниженим тиском. Після цього зупинені всі насосні станції, вода зараз є зі зниженим тиском самопливом в центрі, на В.Балці, Кущівці, Балашівці, Оз.Балці, Лелеківці. Працюють також місцеві водозабори, завдяки яким вода є в певних мікрорайонах. Котельні по місту мають деякий запас води, з 9 години водоканал почне розвозити воду машинами.
     
    Далі було таке повідомлення: прокачка води водогоном «Дніпро-Кіровоград» відновилася. Станом на 14:15 хвилини фахівці закінчили просушку і підготовку обладнання та запустили насоси. Вода пішла в бік Олександрії та у Світловодськ. Орієнтовний час прибуття в Кропивницький, за попередніми підрахунками фахівців, 6-8 годин.  Дякуємо усім абонентам підприємства за терпіння і перепрошуємо за тимчасові незручності.
     
    За 2 години надійшла нова інформація. Прокачка води водогоном «Дніпро-Кіровоград» зупинилася. Сталося аварійне відключення насосу на Світловодській насосній станції. На місці працюють енергетики, які намагаються чимшвидше запустити систему.  Коли це станеться - ми одразу повідомимо. 
    Перепрошуємо в абонентів підприємства за незручності і дякуємо за терпіння!
     
    І свіжі новини: прокачка води водогоном «Дніпро-Кіровоград» відновилася. Станом на 16.10 енергетики відновили роботу помпи на Світловодській насосній станції. Напевно, очікувати залишилося недовго.