Кіровоградщина: За минулу добу пожежі сталися в Помічній, Тишківці, Олександрівці

  • 12 січ. 2023 10:15
  • 615
    • Новина Кіровоградщина: За минулу добу пожежі сталися в Помічній, Тишківці, Олександрівці Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили 4 пожежі у житловому секторі, тричі до гасіння залучались місцеві пожежні команди, повідомляє Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    Так, 11 січня о 06:25 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння по вулиці Береговій села Тишківка Новомиргородської СТГ. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 4 м2 покрівлі та 1 м2 димоходу в одноповерховому приватному житловому будинку. Спільними зусиллями новомиргородських надзвичайників та місцевої пожежної команди ТОВ «Новомиргородський цукор» пожежу було ліквідовано о 07:25.
     
     
    О 18:21 стало відомо про займання по вулиці Українській села Озера Світловодської МТГ. Там загорілось 60 м2 покрівлі та 40 м2 домашніх речей в одноповерховому приватному житловому будинку. О 21:38 займання було ліквідоване силами бійців світловодської пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди Власівки.
     
    О 22:24 на вул. Першотравневій села Олександрівка Маловисківської СТГ сталась пожежа 4 м2 домашніх речей в одноповерховому приватному житловому будинку, яку о 23:26 загасили маловисківські вогнеборці.
     
     
    Вже 12 січня о 00:11 загорілось 24 м2 будівель літньої кухні та лазні, а також 96 м2 покрівель приватного житлового будинку і господарчої будівлі на вулиці Вовченка в Помічній. Помічнянські рятувальники спільно з бійцями місцевої пожежної команди села Піщаний Брід о 03:31 приборкали пожежу.
     
    В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж з’ясовуються.