Кропивницький: Мама загиблої на фронті Героїні облаштувала кімнату в соціальному центрі

  • 11 січ. 2023 17:35
  • 870
    • Новина Кропивницький: Мама загиблої на фронті Героїні облаштувала кімнату в соціальному центрі Ранкове місто. Кропивницький
     
    Благодійний фонд "Оля", створений на честь захисниці Ольги Мельстер, яка загинула на українсько-російській війні разом із коханим чоловіком Тарасом, розпочав свою діяльність з оновлення ігрової кімнати, розповіли в Кіровоградському обласному соціальному центрі матері та дитини.
     
    - Дякуємо її мамі Інзі Дуднік, яка саме в такий спосіб вирішила привітати свою доньку-янгола з Днем народження, що був 1 січня. Для нас з пані Інгою це не просто оновлення інтер'єру й місця, де навчаються робити свої перші кроки малюки, що разом зі своїми матусями тимчасово живуть у соціальному центрі, місця, де проводяться заняття з педагогами, зустрічі з партнерами, діє жіночий кіноклуб, місце, в якому можна ділитись дівочими секретами і таємницями, мріяти і збирати спогади, навчатись і навчати, - сповістили в центрі.
    Ця кімната оновлена на честь і в пам'ять про багаторічну партнерку соціального центру Олю Мельстер -  доньку пані Інги. Оля разом з коханим чоловіком Тарасом з перших днів повномасштабного вторгнення стали на захист України. Служили пліч-о-пліч і загинули разом...
     
     
    Раніше Оля неодноразово проводила благодійні майстер-класи з випікання і розмальовування імбирного печива для наших мешканок, усіляко  підтримувала дівчат і поза межами закладу. Була чуйною, доброю і порядною людиною, талановитою майстринею і гарною дівчиною. Для нас пам'ять про Олю і Тараса - це історія про кохання, цінності, людяність, патріотизм, звитягу і самопожертву заради України. 
     
    - Маємо за честь прийняти від пані Інги Дуднік цей подарунок - справжнє Різдвяне диво, і будемо берегти його, як і пам'ять про Олю, Тараса, героїв, що загинули у війні, щоб ми жили далі, на все життя.