Кропивничан запрошують на службу до ЗСУ за контрактом

  • 10 січ. 2023 08:19
  • 523
    • Новина Кропивничан запрошують на службу до ЗСУ за контрактом Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому міському територіальному центрі комплектування триває відбір кандидатів на військову службу за контрактом у лавах Збройних сил України.
     
    Хто може укласти контракт на проходження військової служби в лавах ЗСУ?
    Громадяни України віком від 20 до 45 років, які мають відповідний стан фізичного здоров’я.
     
    Що необхідно для укладання контракту? 
    Прийти до територіального центру комплектування та соціальної підтримки, мати при собі військово-обліковий документ, успішно пройти медичну комісію та заходи професійно-психологічного відбору. Після цього кандидат направляється до навчального центру, де проходить військовий вишкіл. Контракт укладається вже в обраній військовій частині.
     
    В яких військах можлива служба?
    Наразі відбір кандидатів проводиться переважно до бойових військових частин Сухопутних військ Збройних Сил України з подальшим проходженням відповідної підготовки.
     
    Як потрапити на навчання за кордон?
    Відбір кандидатів для проходження військового вишколу за кордоном з метою набуття вмінь та навичок ефективного ведення бойових дій на передовій здійснюється у навчальних центрах ЗСУ за рішенням кваліфікаційних комісій з-поміж громадян, які бажають підписати контракт для проходження військової служби за контрактом в ЗС України.
     
    Громадяни України, які виявили бажання проходити військову службу за контрактом у бойових військових частинах  ЗС України, більш детальну інформацію можуть отримати у Кропивницькому МТЦК та СП за адресою: вул. Чміленка 47, каб. 10 або за тел. (0522) 361292.
    Долучайся до команди професіоналів – зроби свій внесок у нашу спільну Перемогу!