Відвідайте вечірню столицю Франції у неймовірній грі A Night in Paris від Betsoft

  • 5 січ. 2023 11:03
  • 391
    • Новина Відвідайте вечірню столицю Франції у неймовірній грі A Night in Paris від Betsoft Ранкове місто. Кропивницький

    Ігровий процесс слоту направить гравців до нічного Парижу, де вони зможуть провести час з улюбленою кавою та круасанами. Крім гарного сюжету та цікавих графічних перевтілень, тут діє класичний розкид барабанів 5х3 та 30 виграшних ліній. Відвідати Паризький Лувр та виграти великі кошти допоможуть безкоштовні обертання та тематичний бонусний рівень.

    Також, Бетсофт пропонує насолодитися вечірнім колоритом Парижу у сенсі ознайомлення з місцевим криміналом. Для цього, гра має відповідні іконки, які зрештою оплачують дуже непогані коефіцієнти. “Нічь у Парижі”, як інші ігрові автомати, можна вмикати безкоштовно на мобільному пристрої. 

    Управління слотом дуже просте. Наприклад, щоб обрати кількість ліній, треба натиснути на ажурну лавку, а розмір ставки - + чи - . На одну лінію ставиться 1-5 монет, що взагалі становить від 30 до 150 монет. Також гру можна запускати автоматично та вручну. 

    Як оформлена гра та скільки коштують ії значення

    Основні події гри відбуваються на нічних вулицях Парижа, де злодії планують викрадення шедеврів мистецтва з Лувру. Гравцям потрібно зупинити це неподобство і це буде цікаво, бо атмосфера гри передається дуже гарно. Тут, навіть є відповідні символи:

    • Смачні “Круасани”, які дають від 10 до 50 монет/спін;

    • “Статуя” надасть 15, 40 та 75 монет;

    • “Ейфелева вежа” 20 - 100;

    • “Ваза” 25 - 125;

    • “Голуби” 5 - 150;

    • “Закохані” 5 - 200;

    • “Бульдог” 10 - 250;

    • “Злодій” 20 - 300;

    • Коштовний “Поліцейський” від 25 до 500 монет.

    Ці малюнки будуть утворювати виграшні комбо у випадку шикування зліва направо. При цьому, гра має середню дисперсію та коефіцієнт повернення 96.92%. Тобто, якщо гравець поставить 100 монет на поле, він зможе виграти з вірогідністю майже 97%. 

    А вигравати тут легко. Достатньо лише підвищити ігрове вкладення, якщо за останні 10-15 обертань не з’вляться іконки розкиду чи “Наполеон”. Після вдалої гри, краще за все повертатися на першу поставлену ставку. 

    Про важливі бонуси, які допоможуть заробити більше 

    Три поліцейські жетони активують раунд з безкоштовними спінами, які діють по ставці і кількості ліній, заданими на початку гри. Тут є не тільки миттєві винагороди, але й можливість отримати повторні фриспіни, яких взагалі-то від 5 до 15 штук. Тут можна випадково натрапити на активацію тематичного бонусного раунду.

    Що стосується останнього, він може запуститися і в основному рівні. Головне здобути кілька бонусних зображень з картинами Наполеону. Тоді поліцейський та його пес почнуть гонитву за злодієм, який намагається вкрасти реліквію.

    “Викрадення в Луврі” відбувається на окремому ігровому полі, яке активується після отримання мінімум трьох малюнків Наполеона. При кожній появі полісмена та собаки, барабани будуть гортатися. У кінці туру, злодія затримують, після чого, гравець отримує приз. 

    Стосовно Миттєвої винагороди, вона може надійти лише за декількох умов. Це, при появі: “охоронець, значок, злодій” чи “злодій, значок, охоронець”. Ця функція додає множники до першої ставки, яка було до активації бонусу.