Вихід є: Кропивницькі дизайнери почнуть працювати на американському ринку

  • 28 груд. 2022 14:14
  • 413
    • Новина Вихід є: Кропивницькі дизайнери почнуть працювати на американському ринку Ранкове місто. Кропивницький

    Залишаючись в Україні, кропивницькі дизайнери почнуть працювати із західним ринком. Секрети заробітку в умовах невизначеності та обмежень у подачі електроенергії розповів їм Микола Токарєв, СЕО американського маркетплейса з продажу графічних матеріалів  MasterBundles.

    На зустрічі дизайнери дізналися про роботу із маркетплейсом, пошук замовників та залагодження юридичних проблем. Як наголосив Микола Токарєв, на продажах графічних матеріалів на маркетплейсі MasterBundles український дизайнер може заробляти від 700 доларів на місяць. Високий потенційний дохід пов’язаний з особливістю роботи майданчика. Дизайнер продає не готовий продукт, а шаблон. Це означає, що одну роботу можуть купити сотні замовників. Дизайнер розміщує плагін, шрифт, графіку та інші матеріали, створені під час війни чи раніше.

    Нагадуємо, з початку воєнних дій маркетплейс  MasterBundles забезпечує підтримку українським дизайнерам, які залишилися без замовників. Дизайнери могли користуватися послугами україномовного менеджера для розміщення перших робіт, а також не сплачувати комісії за публікацію графічних матеріалів. Ця ініціатива була реалізована завдяки ІТ-компанії Boosta та її власному інвестиційному фонду Burner.

    Довідкова інформація:

    MasterBundles – американський маркетплейс для покупки графічних матеріалів включно зі шрифтами та плагінами.

    • Boosta – ІТ-компанія, яка підтримує проєкти у сфері діджитал.

    • Burner – інвестиційний фонд, який створили успішні підприємці, щоб надати фінансування та консультації перспективним проєктам.