За рік додаток “Термінал” встановили понад 20 тисяч підприємців

  • 23 груд. 2022 12:42
  • 610
    • Новина За рік додаток “Термінал” встановили понад 20 тисяч підприємців Ранкове місто. Кропивницький
     
    За рік додаток “Термінал” встановили понад 20 тисяч підприємців, а обсяг безготівкових оплат через сервіс перевищив 1 млрд грн.
     
    За рік з моменту запуску ПриватБанком мобільного додатку Термінал, який дозволяє використовувати в якості POS-термінала звичайний смартфон, обсяг оплачених через Термінал товарів та послуг перевищує 1 млрд грн.
     
    Як повідомив керівник напрямку торгового еквайрингу ПриватБанку Сергій Макаренко, на сьогодні додаток Термінал встановили понад 20 тисяч підприємців, а за допомогою сервісу оплачено більше 1,5 мільйона покупок.
     
    - Саме зараз підприємці активно встановлюють Термінал, бо коли немає електрики, але є мобільний інтернет, він є найпростішим та найзручнішим засобом приймати платежі картками та гаджетами, - відзначає Сергій Макаренко. - За цей непростий рік ми активно оновлювали сервіс, реалізували функції шерингу чеків, мультимерчанту та інші, а найближчого часу плануємо додати програмний РРО й ще кілька корисних фіч. Завчасно встановіть додаток та активуйте сервіс, це займає декілька хвилин, і не відмовляйте безготівковим клієнтам у покупці”.
     
    Якщо у підприємця є смартфон на ОС Android з NFC, його можна перетворити на POS-термінал. Для цього треба завантажити додаток Термінал (https://privatbank.ua/business/terminal), зареєструватися за декілька хвилин та приймати до оплати картки будь-яких банків.
     
    Анжела Дзінзюра
    Спеціаліст з комунікацій в регіоні ПриватБанку