Кропивницький: Гончаренко центр запрошує на майстер-клас по виготовленню різдвяної листівки

  • 22 груд. 2022 14:09
  • 535
    • Новина Кропивницький: Гончаренко центр запрошує на майстер-клас по виготовленню різдвяної листівки Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Гончаренко центрі Кропивницького організовується майстер-клас по виготовленню різдвяної листівки у техніці скрапбукінг.
     
    Хочете привітати рідну, близьку чи дорогу вам людину унікальною листівкою, створеною власноруч? Тоді приходьте на майстер-клас, котрий проведе у середу, 28 грудня, о 16.00 майстриня Юлія Довгейко - у Кропивницькому Гончаренко центрі.
     
    Пані Юлія пропонує робити листівки у стилі скрапбукінгу. Що це таке? Це вид мистецтва, котрий поєднує вирізані фотографії, малюнки, інші декоративні елементи та пам'ятні дрібниці і дозволяє за їх допомогою передати своє тепло та емоції у вигляді готової листівки.
     
    Участь у цьому майстер-класі, як і у всіх заходах у Гончаренко центрі, безкоштовна. Всі необхідні матеріали учасники та учасниці отримають на майстер-класі. Але, щоб ми знали, скількох людей чекати і скільки матеріалів готувати, зареєструйтеся за посиланням, будь ласка, - http://surl.li/edctg і без нагадувань приходьте у середу, 28 грудня о 16.00 за адресою вул. Велика Перспективна, 4а, вхід збоку, для орієнтиру: на першому поверсі цієї будівлі "Сушімастер".
     
    Цей захід - для дорослих людей віком 18+ На період воєнних дій, які веде агресор-рашка в Україні, ми не можемо з міркувань безпеки проводити заходи для дітей та підлітків.