Медицина Кіровоградщини бере курс на 3D моделювання: навчайтеся зі службою зайнятості

  • 22 груд. 2022 12:26
  • 445
    • Новина Медицина Кіровоградщини бере курс на 3D моделювання: навчайтеся зі службою зайнятості Ранкове місто. Кропивницький
     
    Ви цікавитеся медичною сферою? Бажаєте розвиватися? Державна служба зайнятості пропонує підвищити кваліфікацію на курсах цільового призначення за навчальною програмою «Використання 3D моделювання в медичній сфері»
     
    За короткий час ви опануєте нові знання та будете компетентними у створенні 3D моделей за знімками магнітно-резонансної томографії та комп’ютерної томографії.
     
    Теоретичні та практичні заняття для вас проведуть викладачі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.
     
    Початок – 26 грудня 2022 року.
     
    Деталі дізнавайтеся у відділі організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за тел. (0522) 32 13 28 або у найближчому центрі зайнятості чи філії обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування.
     
    Нагадаємо, що для зареєстрованих безробітних професійне навчання здійснюється безоплатно, за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Орієнтовний графік навчання за іншими професіями, які можна здобути за сприяння Державної служби зайнятості у грудні 2022 року, тут: https://cutt.ly/FCw1Y4L.
     
    Ми є у Telegram - t.me/dcz_kir.
     
    Кіровоградський обласний центр зайнятості